Jag är sur på Libero! | Lininski

Lininski

Annons

Jag är sur på Libero!

För ett tag sedan utlyste de en tävling där man skulle anmäla sin föräldragrupp och då få ett provpaket på Up&Go-blöjor, när man provat blöjorna skulle man skicka in en utvärdering och då automatiskt vara med och tävla om 3 månaders blöjförbrukning till hela gruppen. Lätt ju jättebra på alla sätt och vis så jag satte igång att jaga upp mobilnummer och e-postadresser till alla eftersom det behövdes när man anmälde sig.
Det första som hände var att mitt mobilnummer inte godkändes så då tog jag kontakt. Efter ett tag fick jag ett mail där de bad mig att skicka alla uppgifterna som ett svar så skulle de anmäla oss åt mig. Det var ju bra! Men nu fick jag svar, mitt nummer var det inget fel på men däremot en annan tjejs, dessutom var det en e-post-adress som var ogiltig och en tjej var redan anmäld enligt deras uppgifter, men jag kunde ju försöka att anmäla själv igen om jag ville.
Pratade med tjejen som skulle vara anmäld med annan grupp och i så fall har hon blivit det utan sin vetskap, både mobilnumret och e-post-adressen till de båda andra tjejerna är giltiga, använder dem själv med jämna mellanrum och det brukar inte vara några problem och det skrev jag också till Libero. Men, men, jag försökte anmäla själv…..igen….då var det återigen BARA mitt nummer som inte gick igenom men allt annat. Skrev tillbaka igen och började sedan kolla igenom min övriga e-post…vad får jag då se….jo, ett mail där de påminde om att vi måste skicka in vår utvärdering på blöjorna vi fått annars är vi inte med i tävlingen! Tror jag får hjärnblödning!!! Skrev ett tredje mail så vid det här laget är de antagligen ganska trötta på mig. Personligen tycker jag att åtminstånde JAG ska ha minst ett halvårs förbrukning av blöjor efter allt snurr det har varit på det här men antagligen kommer jag inte ens att få en ursäkt för besvären jag haft! Kan ju i alla fall trösta mig med att jag inte använder Liberos blöjor utan Lidls, HEHEHE! ;D

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. PJAK

    Hoppas du talade om det för Libero. Att du aldrig har varit ute för så mycket strul med Lidls blöjor. Det kan kanske ge dig iaf en ursäkt.

Annons
stats