Då var det snart dax! | Lininski

Lininski

Annons

Då var det snart dax!

Imorgon ska jag på fest! Det kanske inte låter som något märkvärdigt men för en 35-årig tvåbarnsmorsa så är detta en BIG DEAL! Festens ändamål är att alla som gick ur nian 1991 på min skola ska träffas vilket innebär att man kommer att möta folk som man inte sett på tjugo år. ÅNGEST! Man vill ju gärna se ut som en lyckad, snygg och världsvan person som verkligen gjort det bästa av sitt liv. Hmmm, nu ska vi se…jag bor fortfarande kvar i min hemkommun vilket är en liten kommun i Västergötland. Jag utbildade mig till och arbetar som förskollärare, vilket inte är något fel i sig men inte vare sig särskilt ovanligt eller upphetsande, dessutom genererar det ju inte särskilt mycket i inkomst. Jag väger minst 10 kilo för mycket, vilket (säger vi) beror på att jag fick barn nummer två i maj. Jag är absolut ingen misslyckad person men jag är å andra sidan heller inte mer lyckad än någon annan. Jaja, jag får väl påstå att jag uppfunnit Post-its eller något….
Nu får det bli operation helrenovering. Här ska rakas armhålor, ben och bikinilinje, inte för att någon ska titta på min bikinilinje men det är bra för självkänslan. Det ska fotbadas och filas, plockas ögonbryn, ansiktssaunas, peelas (både ansikte och kropp) och ansiktsmaskas. Håret ska inpackas (klippt det har jag redan gjort) Dessutom ska naglar filas och lackas. Risken finns att jag har en uppsjö med finnar imorgon men det får döljas med lite foundation. Outfitten är noga utvald, diskret men ändå festlig och liiiite utmärkande med några silverdetaljer, om det är modernt har jag ingen aning om men jag räknar med att de flesta andra är lika (miss)lyckade som jag! 😉

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats