Den nya trenden: Stickning! | Lininski

Lininski

Annons

Den nya trenden: Stickning!

Blogg 020Överallt kan man läsa att stickning har blivit oerhört stort även bland de lägra åldrarna och eftersom jag fortfarande tillhör de lägre åldrarna (säger vi) så måste jag ju naturligtvis försöka mig på detta. Mitt första projekt ska bli en kofta med tillhörande mössa och tofflor till min dotter! Ser JÄTTELÄTT ut så det kommer att gå som en dans, fast det är klart, jag har ju inte stickat sedan syslöjden för 10 (25) år sedan så vi får väl se hur det går. Jag har ju ett så fantastiskt tålamod så är det någon som ser en hysterisk och högljut svärandes kvinna körandes över ett rött garnnystan och stickor i storlek 4 upprepade gånger så kan det vara jag! 😉

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Caisa-Britt Ericsson

    Hej,  dettta var ett inlägg som piggade opp… skrattade gott åt slutet på texten… du är duktig att levandegöra allt! Det är en stor konst!  Kram och lycka till… helst utan ilska…  :)))

Annons
stats