Jag tjänar ihop till julklappskassan! | Lininski

Lininski

Annons

Jag tjänar ihop till julklappskassan!

På tisdag drar jag och maken till Ullared för att shoppa julklappar och kläder till barnen och trots att det är billigt att handla där så har i alla fall jag tendens till att handla lite extra just därför att det är billigt och på så sätt fått med mig mycket grejer hem men handlat för en betydligt större summa än vad jag hade gjort annars. (Oj,vilken lång mening det blev.) Därför håller jag på med operation ” Sälj mitt hem, bit för bit”. Sedan igår kväll har jag sålt en tavla (150 kr), två par gardiner (50 kronor styck), 5 par trosor (50 kronor styck och nä de var inte använda utan låg i sin orginalförpackning helt oöppnade), en moppehjälm (150 kronor) och 48 guldfärgade plastjulgranskulor (50 kronor). Jag har fler saker liggande ute så jag får väl se om det är någon mer som nappar på de resterande sakerna och dessutom ska jag nog göra en till djupdykning i garderober, skåp och lådor för att se om det finns något mer jag kan kränga! =)

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. universum777

    Grattis till det du har fått ihop hittills! Lycka till på tisdag! Skulle nog vilja åka med er, fast jag köpt alla julklappar i stället för att gå till två läkare på tisdagen, då mitt frikort just har gått ut!!
    KRAM!!

  2. doritz

    Vad kul! Jag har sålt lite av mitt garn, men inte fått in så mycket som du. Det är ju bra att bli av med sådant man inte använder.

Annons
stats