Julkort och fullt upp! | Lininski

Lininski

Annons

Julkort och fullt upp!

006Här är det verkligen fullt upp och bollarna i luften är många. Inte nog med att julhelgen närmar sig med stormsteg och att det är massor som ska fixas inför den så har jag också fullt upp med min loppisrörelse som har gått fantastiskt bra, det är inte klokt vad folk handlar gamla saker. Det är nästan någon här varje dag och hämtar grejer och det har blivit en del klirr i kassan på så sätt också, tänk egentligen vad pengar det finns i saker som annars bara hade hamnat på tippen.
Men de festa julförberedelserna är nästan avklarade trots tankar på annat håll. Jag har bara 3 julklappar kvar att köpa och eftersom jag vet vad jag ska köpa så är de inga större bekymmer, jag har dessutom ett par julklappar kvar att slå in. Lampan i köket ska få sin traditionsenliga enrisbeklädnad och nästa vecka ska en mistel inhandlas och hängas i dörren mellan köket och vardagsrummet. Granen är köpt och ska kläs på tisdag, pepparkakorna är bakade, kolor kokade (och uppätna så de får jag nog göra fler) och maken har trillat köttbullar till julbordet och de ligger nu i frysen i väntan på julbordet. Idag postades även julkorten, bilden som skickades till nära och kära kan ni se högst upp. Det enda som känns jobbigt just nu är den stundande begravningen av min moster som sker nästa vecka, det är något som jag verkligen inte ser fram emot.

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats