Luciaröstning och en liten vinst! | Lininski

Lininski

Annons

Luciaröstning och en liten vinst!

001 (5) Min systersons flickvän var kandidat till ett av Luciaekipagen som anordnas lite här och var i vår kommun och jag röstade givetvis på henne. För att kunna göra det så fick jag betala 20 kronor (för att det skulle bli enbart seriösa röster) och kryssa i vem jag röstade på samt mitt eget namn och telefonnummer. Den första december avslöjades vinnaren och det blev inte min kandidat. Sen tänkte jag inte mer på det förrän det i tisdags ringde från pastorsexpeditionen och bjöd in mig till Luciakröning i kyrkan den 10:de december klockan 18 då jag skulle få motta ett pris som jag vunnit på min röstningssedel. 370 röstande hade det varit och jag var en av tre som vunnit. Så igår bänkade jag mig i kyrkan för att se och lyssna på ett vackert Lucatåg samt motta mitt pris, en amaryllis i kruka, en söt julskål med godis och en bok (med religiösa förtecken) som handlar om julen. Mycket trevligt på alla sätt och vis! 🙂

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. universum777

    GRATTIS!! Vad kul då!
    Jag är fortfarande kvar på den här bloggen, så du kan kan väl klicka på allt rosa?
    KRAM!!
     

Annons
stats