Min dag i ord! | Lininski

Lininski

Annons

Min dag i ord!

Idag har jag (förutom att tagit mig ur sängen och fått på mig kläder) levererat loppisgrejer till tre olika adresser, besökt Ulricehamns Sparbank (30 MINUTER FICK JAG SITTA DÄR FÖR NÅGOT SOM TOG 2, men jag är inte bitter), varit och handlat nödvändigheter, pepparkaksingredienser och köttbullsingredienser på Lidl, kompletteringshandlat pepparkaksingredienser på ICA, varit hos mor och far och fixat pepparkaksdeg eftersom mamma har en hushållsassistent, det har inte jag och väntat på en loppiskund som inte dök upp ;(, sedan åkte jag hem….gjorde jag ju inte eftersom jag kom på att min handväska låg kvar där så jag fick vända. Men nu är jag hemma, alla inköp + pepparkaksdeg ligger där de ska ligga och jag sitter där jag ska sitta, i soffan med datorn! Är lite småhungrig och kom just på att jag bara fått i mig en macka idag så kanske ska ta en titt i kylskåpet! 😀

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats