Nu är det jul här i vårt hus..... | Lininski

Lininski

Annons

Nu är det jul här i vårt hus…..

007 (3)001 (3)Nu börjar julstämningen infinna sig ordentligt i vårt hem, granen är klädd och tindrar så vackert, pepparkakorna är redan uppätna till hälften, skinkan är griljerad och igår gjorde jag till och med knäckklubbor. Det var varmt och kladdigt men å så gott det blev (mer rapport kommer). Hade jag nu bara haft den %*&?#;* misteln också så hade jag i princip varit klar men jag får väl ge mig ut på snorhala småvägar en gång till eftersom dom inte fanns när de sa att de skulle finnas, ja ja, denna gången kommer jag inte behöva ta barnen med mig åtminstånde för nu är maken ledig. Nu ska jag bara ta mig igenom den här dagen, min mosters begravning. Känns tungt och motsägelsefullt mitt i julglädjen att ha mist någon som man tyckte så mycket om men idag ska jag ta ett sista farväl och önska henne en God Jul….var hon än är!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats