Nu är julen här... | Lininski

Lininski

Annons

Nu är julen här…

001 (2) …och årets julklapp från jobbet har anlänt. I år blev det diverse ostar från ett lokalt ostföretag. Mycket mumsigt fanns det att stoppa i sig. Tyvärr så kunde inte min kollega (som är allergisk mot praktiskt taget allt) äta utav något av det som fanns i lådan men hennes man tackar så mycket.
Ikväll blir det det årliga julbordet med bara närmsta familjen, jag, maken, sonen och dottern (inte för att Miranda äter så mycket men med vid bordet kommer hon att få vara ändå), t o m katten får en egen tallrik med härligheter. Vi har speciella glas och tallrikar som enbart används just denna kväll. Sedan blir det mys i soffan med gott i glasen och godis.
Jag önskar alla en riktigt tevlig, härlig och God Jul. Ta vara på er och för er som ska ut i trafiken, kör försiktigt! 🙂

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Systrarna Karlsson

    Tack för dina ljuvliga kommentar inne hos oss. Roligt att du blir inspirerad av vår sida och hjälper oss att “försöka” inspirera andra. Ja oj inte visste vi att det skulle bli ett sådant stort reportage men det blev det och vi är jättetacksamma;) 
     
    Nu passar vi på att önska dig en riktigt god jul och hoppas att er egna lilla middag blev precis så underbar som det lät
     

Annons
stats