Nytt projekt på gång! | Lininski

Lininski

Annons

Nytt projekt på gång!

Blogg 027Tar en liten paus i stickningen för att sy en julstrumpa. Fattar inte vad som har hänt med mig, jag har så många projekt på gång så jag vet knappt vart jag ska börja. Bortsett från stickningen och julstrumpan har jag fixat fram hönsnät så jag kan göra ett lika fint (hoppas jag) mosshjärta som det som går att finna här: http://fiffigasystrar.blogspot.com/2011/10/ett-hjarta-fyllt-av-mossa.html. Dessutom har jag ett par andra halvfärdiga saker som väntar på att avslutas. Nu måste jag börja beta av annars tror jag snart huvudet sprängs av alla idéer. Som det är nu kan jag ligga vaken på nätterna och fundera på hur strumpan ska dekoreras, vad som menades med just den förkortningen i stickbeskrivningen, om jag ska eller inte ska brodera på jeansklänningen som jag sytt till dottern, att jag måste in till stan och köpa bikarbonat till det där goda brödet jag vill baka, hur jag ska……….ja, ni förstår, så egentligen har jag inte tid att sitta här men det fylls ju huvudet av också, vad jag ska skriva här……WARNING!!! THIS HEAD WILL SELF DESTRUCT WITHIN TEN SECONDS……POFF

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. ultradum

    Jag har samma problem som du, jag börjar med något, men sedan dyker en ny tanke upp som jag vill förverkliga! Så det första projektet halkar efter lite… 😛
    Men ibland måste man bara skriva av sig och berätta om alla projekt, så man inte glömmer något 😉
    (Det gäller att prioritera bara!)

Annons
stats