Smartson test av Braun Silk-épil 7 Dual Epilator! | Lininski

Lininski

Annons

Smartson test av Braun Silk-épil 7 Dual Epilator!

Jag har anmält mig till Smartsons test av Braun Silk-épil 7 Dual Epilator. Den kombinerar två världar, den långvariga effekten av epilering och Gillette Venus Technology. Man kan använda den i duschen eller badet och den har svängbart huvud för bättre komfort. 1 Timmes laddning ger 30 minuters sladdlös användning. Den är enkel att rengöra, skölj den bara under rinnande vatten.
Jag brukar använda epilator men är inte alltid helt nöjd med resultatet, jag tycker det tar lång tid och är ganska smärtsamt och dessutom måste jag alltid avsluta det hela med rakhyveln för ett bra resultat.
Braun Silk-épil 7 Dual Epilator låter som ett skonsammare och enklare epileringsverktyg som jag gärna skulle vilja testa.
Om jag blir utvald kommer jag beskriva Braun Silk-épil 7 Dual Epilator mer i detalj.

Ansök du också: http://smartsontestpilot.se/braun-silkepil/bli-testpilot/
…och kolla gärna här: http://www.youtube.com/watch?v=C7okW-Ffy2M&feature=channel_video_title

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. zwampe

    har en Epilator men uschan vad det gör ont att använda den…och den tar inte alla hår..så jag kör med hyvlar haha=)

Annons
stats